Laten we een filmpje maken!

Een veel gehoorde kreet. Vaak komt dan pas de problemen:

  • wie heeft er een camera
  • wie kan er editen
  • wie heeft er een goed idee
  • wat willen we eigenlijk laten zien

Als dan alles is bekeken, valt het idee voor een filmpje vaak weg.

Wie kan ons helpen dan?

Wij! VTS heeft in haar jaren van bestaan vele filmpjes geproduceerd. Van opnames van concerten/optredens tot bedrijf en reclame filmpjes. Geen opdracht is te gek en geen droom te groot.

Hoe doen jullie dit?

Eerst gaan we met een aantal personen van VTS en natuurlijk u en/of uw consorten rond de tafel zitten. Hier proberen we tot de kern van het verhaal te komen en eventueel al tot een grove schets te komen. Deze grove schets wordt vertaald naar een tekst die in korte zinnen het verhaal verteld zoals u het voor heeft gesteld.

Hebben we een akkoord hierop? Dan gaan we verder naar het script. Als u een duidelijk beeld in uw hoofd heeft, mag u het natuurlijk ook zelf typen. Toch is het in de regelmaat het geval dat dit door een van onze teamleden wordt gedaan. Het script bestaat uit gedetailleerde beschrijvingen van hoe de beelden er uit moeten komen te zien en hoe het verhaal zich ontwikkeld.

Na het script komt de planning. De planning is vooral belangrijk voor ons als cameramensen. Wij moeten weten wanneer U tijd heeft. Wanneer we een tijd hebben afgesproken, komen wij langs.

Filmen.

Dan worden er vanzelfsprekend opnames gemaakt. Deze kunt u zelf bijwonen als u dat wil. Tijdens de opnames worden de beelden geschoten zoals besproken en beschreven. Aan het eind van de dag zal dit resulteren in een hoop MB's aan data. Deze data wordt door een van onze editors onderhanden genomen om er een mooi geheel van te maken. Uiteindelijk krijgt u dan het eindresultaat. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.