Videotechniek Sevenum is al jaren het adres voor multicam opnamen. Door alle ontwikkelingen heen zijn wij blijven staan en draaien nog volop mee! Multicam opnamen zijn gericht op evenementen, optredens (muziek en theater) of concerten. Dankzij de 4 camera's die er gebruikt worden zal er geen detail verloren gaan.

Maar dan heb ik 4 videobestanden?

Na de opnamen worden de vier videobestanden overgeladen in de montage PC om zo een multicam montage te maken. Dit heeft natuurlijk wat voeten in de aarde, maar het staat vast dat onze editors dit snel en kundig afronden.

En het eindproduct?

Wij leveren de eindmontage af inclusief menu op zowel Blu-ray als op DVD. Het voordeel van DVD ten opzichte van Blu-ray is dat het goedkoper is. Voordeel van Blu-ray is toch zeker wel dat het beeld in hogere kwaliteit bij u terecht komt. Mocht u het liever digitaal hebben, dan is hier ook zeker een mouw aan te passen.

Kosten?

Het zou toch een ideale wereld zijn als u dit alles voor niets kon krijgen. Maar helaas. Gelukkig voor u hanteren wij wel scherpe prijzen en is er vaak nog ruimte om te onderhandelen.
Bent u geïnteresseerd? Kijk dan vooral even op onze prijslijst. Wilt u meer info? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.